• Adolescenţa este perioada în care se defineşte personalitatea, apar sute de întrebări  despre cine suntem, încotro ne îndreptăm, ce modele să alegem, cum să ne descriem, pe ce drum s-o apucăm.
  • Căutarea este încărcată de conflicte cu propria persoană şi cu ceilalţi, cu adulţii şi mai ales cu părinţii.
  • Timizi sau rebeli, avem nevoie de modele exterioare. Dar care e oare modelul cu adevărat bun pentru noi, cât din ce ne place e real şi cât din ce pare real ne place?
  • Sentimentele ne copleşesc şi nu ştim ce să facem cu ele. Cum să scăpăm de ele sau cum să le exprimăm?
  • Adolescentul are nevoie de un grup de apartenenţă altul decât familia, are nevoie de modele exterioare, de prieteni noi, de “ochi” exteriori care să îl ajute să se cunoască şi să se definească.

Vă oferim un grup în care adolescentul are posibilitatea de exprimare artistică şi psihologică prin teatru şi psihodramă, două ore pe săptămâna, sub îndrumarea unui psihoterapeut.

Vom explora prin joc şi exprimare artistică frământările, temerile, dorinţele, relaţiile, viitorul şi de ce nu, trecutul, ca să aflăm cine suntem şi ce vrem să fim.

 

Coordonator, Cătălina Hetel, psihoterapeut cu formare în psihodramă clasică şi actriţă. Are o experienţă practică de peste 8 ani, în lucrul terapeutic individual şi în grupuri de dezvoltare personală,  cu adolescenţi, copii şi adulţi.

 

 

Dată de începere a grupului este 12 septembrie, ora 18.

 

În funcţie de programul participanţilor, se vor stabili următoarele întâlniri.

 

 

Vârstă participanţilor este de 14-18 ani.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *