Spiridusul cel viteaz

Spectacol-atelier de infruntat frica. Alaturi de psihologul Monica Nicolae si de actorul Voicu Hetel incepem aventura noastra cu povestea Linei si aflam cum a scapat ea de teama de intuneric intr-un spectacol interactiv. Vom invata formule magice de curaj, vom experimenta tehnici vitejesti, vom construi unelte fermecate pentru infruntat temerile si vom face cunostinta cu prieteni imaginari, gata sa ne ajute in orice imprejurare, toate cu ajutorul tehnicilor expresive, povestilor si jocului de rol.

Monstruletii de sub pat, intunericul, paianjenii, separarea de cei dragi, teama de doctor sau de a dormi singuri nu vor mai fi chiar atat de inspaimantatoare, pentru ca, in atelierul nostru de infruntat frica, vom invata sa o recunoastem, vom vedea care sunt momentele in care apare, care sunt reactiile corpului nostru, ce facem si ce ne trece prin minte, atunci cand o intalnim.

Spectacolul de teatru interactiv este urmat de un atelier creativ.
Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani
Durata: o ora, o ora si ceva…
Cu Monica Nicolae si Voicu Hetel

spiridusul viteaz 2-page0001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Aventuri în grădina de legume la Festivalul Strada Armenească

Între 7 şi 9 august vă aşteptăm pe toţi şi mari şi mici la Festivalul Strada Armenească, ediţia a III-a. Compania Teatrul din Podul Meu este prezentă şi ea, duminică