Culori

13530437_1036538026384145_614984608_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Este un spectacol atelier de dezvoltare senzorială prin teatru, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Pe o muzică antrenantă mai apar și perne, fluturi, pene, panglici şi mai ales multe, multe culori!

Atent pregătite și bine documentate pentru specificul fazei senzorio-motorii de dezvoltare a copilului, “Culori” nu este doar povestea omizii care descoperă fascinată lumea colorată din jurul său dar şi o primă şi interesantă lecţie pentru cei mai mici spectatori, despre cum lucrurile se transformă, pe negândite, chiar în faţa ta.

 

  • Atelier recomandat copiilor între 1 – 3 ani, însoțiți de un adult.
  • Număr limitat de locuri.
  • Durata este de aproximativ 30 de minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Omida Clementina

Omida Clementina a iesit intr-o dimineata dintr-un ou. Este tare infometata, dar nu stie ce sa manance. Fiecare insecta sau animal care ii ies in cale o sfatuieste ce sa

Long Tom si cufarul cu pietre pretioase

„Long Tom si cufarul cu pietre pretioase” este un spectacol de teatru in versuri urmat de un atelier creativ. vârstă recomandată: 3-9 ani durată spectacol: o ora Long Tom este un

Vocile padurii

spectacol recomandat celor mai mici voinici cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani. durara: 30 de minute de poveste urmate de explorarea senzoriala a elementelor de recuzita folosite. distributie: