2%

Puteti dona 2% din impozitul pe profit organizatiei noastre.

Banii dumneavoastra vor fi cheltuiti in mod transparent pentru urmatoarele proiecte:
Spectacole de teatru, lunare, gratuite in spitalele de copii.
Grup de suport pentru mame cu copii mici, in regim gratuit.
Ajutorarea unor familii sarace.

Cum va puteţi implica:

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi fi parte a acestui proiect. Prevederea 2% este un mecanism de transparenţă fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).

Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donaţie! Este vorba de o sumă datorată statului (ca impozit). Prin această prevedere puteţi decide ca proiectul “Teatrul din Podul Meu adoptă o şcoală” să se realizeze.

Ce trebuie să faceţi:

Completaţi FORMULARUL 230 dacă în anul 2014 aţi avut venituri din salariu sau FORMULARUL 200 dacă anul trecut aţi avut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc).

Datele noastre pentru completarea acestor formulare sunt următoarele:

  • Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: ASOCIAŢIA CULTURAL SOCIALĂ TEATRUL DIN PODUL MEU
  • Cod de identificare fiscal a entităţii nonprofit/unităţii de cult:  33259770

  • Cont bancar (IBAN): RO91BTRLRONCRT0251830001

Formularele sunt deja completate cu datele Asociaţiei Cultural Sociale Teatrul din Podul Meu. Va rugăm doar să completaţi cu majuscule, de mână, datele personale şi să le semnaţi. Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea fişei fiscale.

Dacă doriţi, puteţi completa formularul la sediul Teatrului din Podul Meu, înainte şi după spectacole.

Dacă doriţi să deveniţi ambasadori ai acestei campanii şi să strângeţi formulare de la prieteni, familie şi colegi, vă rugăm să ne anunţaţi la numărul de telefon: 0766 423 297 sau la adresa de e-mail: teatruldinpodulmeu@gmail.com.  Vă vom sprijini în toate demersurile dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *