Oferta

mosu

Iată că ne apropiem cu paşi repezi de minunata sărbătoare a Crăciunului. Moş Crăciun, împreună cu ajutoarele sale, s-au hotărât să vină şi în acest an puţin mai repede, ca să va asculte dorinţele şi să vadă dacă aţi fost cuminţi. Ca de fiecare dată, agenda Moşului este aproape plină, dar dacă îl contactaţi din timp, el ar putea să se oprească şi să-şi deşerte sacul cu daruri şi la voi.

De aceea, ne-am gândit să vă spunem câteva cuvinte despre ajutoarele sale şi o vorba sau două despre surprizele pe care vi le-a pregătit tot anul, acolo în Laponia şi o droaie de alte amănunte care ar putea să vă intereseze.

 

DSCN5334 

Cine este Moş Crăciun ?

 Asta vor să afle toţi copiii atunci când îl trag vârtos de barbă. Doar au mai văzut tot soiul de moşi, prin magazine, la grădiniţă sau la televizor, cu costume luate de la supermarket şi barbă de vată. Cei mai isteţi au aflat că îndărătul bărbii se ascunde tăticul, bunicul sau un vecin mai hâtru şi le-au spus frăţiorilor mai mici, că Moş Crăciun nu există. Noi însă ştim că Moş Crăciun există şi toţi cei ce îl vor întâlni, vor putea să se laude în faţa prietenilor lor că Moş Crăciun cel adevărat s-a oprit la casa lor.

Cine sunt prietenii Moşului ?

Moş Crăciun vine de aproape un deceniu, în seara zilei de 24 decembrie, la casele voastre. De multe ori însă, pentru cei mai cuminţi el vine şi mai repede. Printre preferaţii lui Moş Crăciun se numără de ani buni Fundaţia Acces, Coca-Cola, Computerland, Unitech, Iris Shopping Center, Banca Anglo-Română, Maguay, Castrol, MALL Promenadă dar şi multe şcoli şi grădiniţe.

Camelia-Sucu-Spiridusul-si-Mos-Craciun 

Cine sunt colaboratorii lui Moş Crăciun?

 

Moş Crăciun nu vine singur. Dacă vă doriţi să vedeţi şi un spectacol de teatru realizat de actori profesionişti, dacă vă plac numerele de magie, baloanele colorate, împletite în cele mai diverse forme, precum şi să vă pictam pe faţă, puteţi cere ajutorul nostru. În acest an avem o ofertă foarte bogată şi variată de personaje din lumea poveştilor, dar şi o droaie de poveşti scrise şi puse în scenă special pentru venirea Crăciunului. Astfel dacă doriţi îl putem ruga pe Moş Crăciun să vină cu: spiriduşi, prinţese, zâne, Albă ca Zăpada, Crăciuniţa, Omul de zăpadă, Vrăjitoarea cea rea, scamatorul.

Grăbiţi-va să ne contactaţi. Până la Crăciun mai este puţin, iar programul Moşului este tot mai încărcat!

 

Sunaţi la telefon 0722 741 046 (Voicu Hetel) sau scrieţi-ne pe adresa: teatruldinpodulmeu@gmail.com

 mos

OCAZIE UNICĂ!!! Nu rataţi întâlnirea cu Moş Crăciun!

 

Moş Crăciun poate veni la voi acasă sau la petrecerile de Crăciun organizate în grădiniţe, hoteluri, pensiuni, sedii de firmă, singur sau însoţit.

 

Cu ocazia sărbătorilor contactaţi echipa noastră de profesionişti, pentru a fi alături de copii şi de cei dragi vouă, cu daruri, sfaturi şi urări de bine pentru anul ce va veni. Moşul vine cu tolba plină de surprize: muzică, spectacole de teatru pentru copii, face painting şi modelaj de baloane, numere de magie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *