De-a dura

spectacol dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani

durata: 30 de minute

distributie: Voicu Hetel si Lena Clera Coadă

subiect: Doi călători curioşi se plimbă, se învârt, se învârt iar şi iar descoperind o lume rotundă. Înainte şi înapoi, noaptea şi ziua, dus şi întors, mic şi mare, cercuri în continuă transformare, lucruri care cresc şi se transformă. Imaginile jucăuşe se succed pe o muzică antrenantă în faţa ochilor curioşi ai unor copii asezaţi pe podea şi cu nasul în aer.

Spectacolul este realizat de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Sistemul solar sau „Poveştile lui Galileo”

Povestile lui Galileo este un spectacol interactiv în versuri,  urmat de un atelier creativ pentru copii 4-12 ani. Durata spectacolului plus atelier este de aproximativ o ora si jumatate. Alături

Aventuri in gradina de legume

“Aventuri in gradina de legume” este un spectacol de teatru-interactiv in versuri. Dureaza aproximativ o jumatate de ora, timp in care spectatorii sunt invitati sa rontaie rondele de morovi si

Vocile padurii

spectacol recomandat celor mai mici voinici cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani. durara: 30 de minute de poveste urmate de explorarea senzoriala a elementelor de recuzita folosite. distributie: