Aventuri in gradina de legume

legume MTR“Aventuri in gradina de legume” este un spectacol de teatru-interactiv in versuri. Dureaza aproximativ o jumatate de ora, timp in care spectatorii sunt invitati sa rontaie rondele de morovi si feliute de mar si sa asculte povestile unor animale. Personajele sunt realizate din fructe si legume si trec prin tot soiul de intamplari hazlii.

durata: o ora

legume mtr2La sfarsitul spectacolului, in urmatoarea jumatate de ora, copiii sunt invitati sa-si realizeze si ei un personaj din poveste. (Ariciul Rila) Propunerea cea mai simpla si mai usor de realizat este sa-si creeze un arici pornind de la un mar sau gogonea, scobitori si ochisori din plastic.


 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Dinomania

atelier comico-stiintific recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 104 ani. durata: 40 de minute urmat de un atelier in care desenam si coloram un dinozaur cu ce culori

Făină, apă, sare: ce să fie oare?

Este o poveste în versuri despre un moş flămând, o babă hapsână şi un aluat care prinde viaţă. Cine vrea să o mănânce, cum scapă de pericole gogoaşa cea isteaţă

Vocile padurii

spectacol recomandat celor mai mici voinici cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani. durara: 30 de minute de poveste urmate de explorarea senzoriala a elementelor de recuzita folosite. distributie: